top of page
MER 003.jpg

En del av MER, Sveriges främsta arkitektkontor med fokus på arbetsplatser

a.p.s

Vår vision är ett inkluderande och öppet samhälle där alla idéer och människor når sin fulla potential och för att driva förändring vill vi sätta fokus på hur arbetsplatser kan utvecklas till att driva lönsamhet, förändring och innovation.

 

På MER är vi ca 40 medarbetare - allt från arkitekter och strateger till projektledare och visualiserare. Scrolla ner och möt två av våra experter!

Fästpunkt 3

Anna-Lena Mårtensson Gillberg

Förändringsledare och arbetsplatsstrateg

Anna-Lena är en arbetsplatsstrateg och förändringsledare. Hon har över tjugofem års erfarenhet av att hjälpa både stora och små verksamheter inom såval privat som offentlig sektor att anpassa och utveckla sina processer och verksamheter.

 

Genom att kombinera förståelse för både verksamhetsmål och individens behov hanterar Anna-Lena komplicerade verksamhetsförändringar med stor framgång. Både ledningsgrupper och medarbetare känner ett bra stöd vid hennes handledning.

 

Anna-Lena har även lång erfarenhet av att hjälpa kunder analysera strategiska lokalbehov kopplat till verksamhetsnytta. Hon är ett mycket kunnig stöd vid val av arbetsplatsutformning. Anna-Lena leder vant utbildningar, seminarier och workshops för stora och små grupper och är en efterfrågad föredragshållare. 

Fästpunkt 2

Venke Osnes

Förändringsledare och arbetsplatsstrateg

Venkes bakgrund som HR-chef och stora erfarenhet av organisationer i förändring skapar trygghet hos våra kunder samtidigt som hon vågar utmana. Hennes roll i projekten är ofta att driva workshops med ledningsgrupper och arbeta med förändringsledning inom organisationen.

 

Venkes erfarenhet och analytiska förmåga gör att hon ställer de rätta frågorna och sorterar bland faktiska och upplevda behov. Hon har förmågan att översätta arkitektur och inredning till verklighet och få användarna att förstå hur deras nya arbetsplats ska fungera, inte bara hur den ska se ut. Att skapa delaktighet, förtroende och trygghet samtidigt som man hela tiden har roligt är Venkes superkraft.

Kontakta oss!

TEL:

08-658 79 00

Info@mer.se

ADRESS

Söder Mälarstrand 41

118 25, Stockholm

Thanks for submitting!

bottom of page